Woning verhuren in Maastricht

U wilt uw woning in Maastricht en omgeving verhuren? Het hele traject laat u natuurlijk het liefste aan professionals over, zodat u zo snel mogelijk het hoogste rendement uit uw woning haalt. Dit alles wilt u natuurlijk wel zonder zorgen zoals leegstand, juridische problemen of slechte huurders

 

Verhuur uw woning    

 

HousingXL Maastricht

HousingXL is een gespecialiseerde verhuurmakelaar met meer dan 20 kantoren door heel Nederland, dus ook in Maastricht. Wij hebben een internationaal netwerk waar we uw woning onder de aandacht brengen van duizenden woningzoekenden, collega-makelaars, bedrijven en relocators. Wij hebben dan ook een groot bestand van actieve woningzoekenden. Met onze actieve marketingstrategie bereiken we mensen snel en vinden we in een mum van tijd een huurder voor uw woning. HousingXL neemt al het werk voor u uit handen en regelt de hele verhuur voor u.

 

Wij werken op basis van no cure-no pay. Dit betekent dat je alleen hoeft te betalen als wij daadwerkelijk uw woning in Maastricht en omgeving verhuren. HousingXL biedt verschillende pakketten met ieder een eigen serviceniveau. Wilt u namelijk dat wij puur alleen op zoek gaan naar een verhuurder? Dat is het Basispakket hier uitermate geschikt voor. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het financieel en/of technisch beheer van het verhuren van uw woning in Zuid Limburg met onze andere pakketten. Als u meerdere objecten heeft die u wenst te verhuren dan kunnen wij ook een speciaal pakket helemaal voor u op maat samenstellen.

 

Snel en veilig een woning verhuren?
Heeft u een object in Maastricht en omgeving die momenteel leeg staat en of op korte termijn vrij komt en wilt u hier graag rendement uit halen? Dan kan HousingXL u uitstekend van dienst zijn. Wacht dus niet langer. Verhuur uw woning in Maastricht en omgeving! Vul nu ons formulier in en vervolgens zal een van onze makelaars geheel vrijblijvend contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons kantoor in Maastricht op! Wij helpen u graag.

 

Neem contact met ons op