Appartement verhuren Maastricht

Verhuur uw woning via HousingXL Maastricht

Wie zijn of haar appartement in Maastricht of omgeving wil verhuren, kan terecht bij HousingXL Maastricht. Wij brengen huurders en verhuurders bij elkaar en zorgen in veel gevallen ook voor naleving van huurcontracten en andere beheerderstaken. 

Als u een leegstaande woning heeft, levert dat verschillende problemen op. Misschien heeft u dubbele lasten, omdat u tweemaal hypotheek moet betalen. Als een huis al volledig van u is, dan is dat niet van toepassing. Wel kunt u zich dan zorgen maken over krakers. Als laatste is het natuurlijk kapitaalvernietiging als een woning leeg staat, want er is voldoende vraag naar appartementen en andere woningen in Maastricht.

 

Een huis in Maastricht verhuren

Wilt u uw huis of appartement verhuren? Maastricht is een populaire stad en met het netwerk van HousingXL is uw woning snel verhuurd. De voordelen van HousingXL voor verhuurders:

  • 72 % van ons aanbod wordt binnen 6 weken gehuurd
  • Ruim aanbod kandidaat huurders
  • Sociale check en creditcheck van kandidaat huurders
  • Wie zoeken kosteloos een huurder voor uw appartement

Doordat we al lang actief zijn in de branche van verhuur, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij presenteren uw huurwoning(en) o.a. aan universiteiten, defensie, multinationals, relocation bureau`s en een landelijk netwerk van aanhuurmakelaars. Al veel klanten gingen u voor en vonden snel en eenvoudig een huurder voor hun woning.

 

+ Woning Verhuren !

 

Appartement verhuren en laten beheren

HousingXL Nederland kan ook het beheer van uw object(en) verzorgen. Dit houdt in dat we de huur voor u factureren, de borgsom ontvangen en onder beheer houden, een begin-inspectie uitvoeren en een rapport opmaken betreffende de staat van het obejct, jaarlijkse huurverhoging doorvoeren en eventuele klachten opnemen plus opvolgen. Wilt u meer informatie over onze beheer service of wilt u enkel een huurder zoeken? Neem in beide gevallen contact met ons op via telefoonnummer; +31 (0)43-7600076 of e-mailadres; maastricht@housingxl.nl

 

Bent u niet op zoek naar een partner voor de verhuur, maar zelf op zoek naar een huurwoning? Bekijk dan de pagina over huurhuizen in Maastricht. Hier vindt u alle relevante informatie over aanhuren via HousingXL Maastricht.

 

Wist u dat...

HousingXL door heel Nederland actief is? Niet alleen in Maastricht, maar ook in meer dan 15 andere steden / regio`s kunt u opgenomen worden in het netwerk van HousingXL en kunt u uw aanbod promoten. Dus ook als u in een andere regio op zoek bent naar woonruimte kan u een aanhuur in de arm nemen om uiteindelijk uw droomwoning aan te huren.