Verhuren eigen woning | HousingXL

 

Verhuren eigen woning

Denkt u aan het verhuren van uw eigen woning? HousingXL helpt u hier graag bij. In de huidige markt, waarin het verkopen van uw woning lastig is, kan verhuur de oplossing zijn. Wij kunnen u van dienst zijn bij verschillende zaken die komen kijken bij het verhuren. HousingXL verhuurmakelaars kan u bijstaan in het volledige verhuur traject.

 

Verhuren eigen woning via HousingXL

Er komen veel zaken op uw pad waar u misschien weinig of geen verstand van heeft als u besluit tot verhuren. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de juridische en financiële vragen. Wie is verantwoordelijk voor de te verhuren woning? Welke verzekeringen moeten er worden afgesloten en door wie? Wat is een redelijke prijs voor het verhuren van de eigen woning? Het verhuren van uw woning via een verhuurmakelaar, zoals HousingXL verhuurmakelaar, is daarom een verstandige keuze. Wij hebben een groot netwerk en de expertise die garant staan voor een snelle en soepele verhuur van uw object. Het werkt: 72% van ons aanbod wordt binnen anderhalve maand verhuurd.

 

Voordelen verhuren eigen woning via HousingXL

  • HousingXL verhuurmakelaars bemiddelt voor u (bij verhuur op basis van de leegstandwet brengen wij gunstige tarieven in rekening)
  • Wij zoeken huurwoningen voor o.a. universiteiten, defensie, multinationals en starters.
  • U wordt geholpen door gediplomeerde verhuurmakelaars.
  • Uw object wordt nationaal en internationaal in de markt gezet.
  • HousingXL heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van de eigen woning.
  • Landelijk netwerk met meer dan 20 vestigingen.

 

HousingXL helpt u graag bij het verhuren van uw eigen woning. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen. Als u uw woning direct wilt aanmelden klikt u hier, wij nemen dan contact met u op.