De seniorenwoning - Seniorenwoningen huren

 

Mensen van 55 jaar en ouder de 55-plussers hebben in de meeste gevallen interesse in een seniorenwoning.

De woning dient toegevoegde waarde te hebben en in een bepaalde behoefte van senioren te voorzien.

Bredere deuren, gelijkvloers tot domotica voor veilig en comfortabel wonen.

In het verleden was de seniorenwoning of seniorenflat in de meeste gevallen klein en had men meestal de beschikking over een klein aantal vierkante meters. De tijd en de behoefte van de senioren heeft voor verandering gezorgd. Mensen op leeftijd, de senioren, blijven in de meeste gevallen zo lang mogelijk zelfstandig wonen.

De baby boom generatie maakt momenteel ook de vergrijzing. Veel ouderen hebben een koopwoning en wensen bij verkoop te huren in plaats van wederom een nieuwe woning aan te kopen.

Veiligheid, comfort is tevens van belang. Er zijn verschillende woonvormen denkbaar die in de behoefte van senioren kan voorzien.

De nultredenwoning de gelijkvloerse woonruimte zoals bijvoorbeeld een passend appartement of bungalow, seniorenflat, kangoeroewoning, tandemwoning, domotica-woning en het woonzorgcomplex de “beschermde woonomgeving”.

 

Aanbod seniorenwoningen

Graag verwijzen wij u naar ons aanbod huurwoningen, onder het kopje uitgebreid zoeken kan u ook geschikt voor senioren aanvinken waardoor u de selectie maakt van wellicht passend huurwoning aanbod.

 

Bekijk ons senioren aanbod

 

ZOEKEN 

Klik HIER om naar uitgebreid zoeken op onze homepage te gaan. 

Of klik HIER om direct naar ons aanbod appartementen in Nederland te gaan, geschikt voor senioren.

 

Staat u woning er niet direct bij, dan raden wij u aan u in kosteloos in te schrijven en u woonwensen aan ons kenbaar te maken. Wij kunnen u dan contacteren indien wij passende woonruimte in portefeuille opnemen.

 

Verhuur uw huidige woning en huur een passende seniorenwoning

Indien de verkoop van uw huidige woning moeizaam verloopt maar u wenst toch graag te verhuizen naar een andere passende woning.

HousingXL kan u informeren over de mogelijkheden, zo kan u bijvoorbeeld kiezen om uw huidige woning middels onze organisatie te verhuren als de verkoop moeizaam verloopt.

U kunt toch gaan huren en verhuizen naar uw ideale seniorenwoning die in uw behoefte voorziet.

U wenst meer informatie of u wenst uw woning aan te melden voor de verhuur klik dan hier.