Huurbemiddeling | HousingXL

 

Huurbemiddeling

Wilt u uw huis verhuren maar weet u niet goed hoe? Huurbemiddeling kan de oplossing zijn.

HousingXL verhuurmakelaar helpt al veel particulieren met het verhuren van hun huis. Wij staan verhuurders bij in alle zaken die je bij het verhuren van je woning of object tegenkomt. Huurbemiddeling door HousingXL maakt het voor iedereen makkelijk een object te verhuren.

 

De voordelen van huurbemiddeling

Verhuurders die kiezen voor huurbemiddeling door HousingXL verhuurmakelaars profiteren van veel voordelen. Wij verhuren 72% van ons aanbod binnen anderhalve maand, u wordt geholpen door professionele verhuurmakelaars en uw huis wordt aangeboden op de nationale en internationale markt. Dit is slechts een selectie van de voordelen van huurbemiddeling, elders op de website vindt u een overzicht van alle andere voordelen die huurbemiddeling u biedt.
Aanpak huurbemiddeling door HousingXL
Bij een huurbemiddeling traject van HousingXL verhuurmakelaars bent u altijd verzekerd van de volgende zaken:

  • U heeft altijd één aanspreekpunt: de huurbemiddeling wordt verzorgd door een makelaar die bekend is met de lokale markt. U heeft alleen contact met deze makelaar.
  • U hoeft niet te adverteren: wij brengen uw object onder de aandacht van duizenden woningzoekenden, via verschillende kanalen.
  • Screening: HousingXL screent de huurders,                                                                                  (salarisstrook / arbeidsovereenkomst / geldig id bewijs / credit check etc.) en verzorgt de bezichtigingen.
  • Overdracht: na uw goedkeuring maken wij professionele huurcontracten op en innen de eerste maand huur en de borgsom voor u, ook dragen we zorg voor de sleutel overdracht en de begin inspectie.

 

Heeft u interesse in huurbemiddeling door HousingXL? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Klik hier om uw woning direct aan te melden, dan nemen wij contact met u op.