Huis verhuren Groningen

Wilt u uw woning, appartement of studio verhuren in Groningen of omgeving? HousingXL wil u hierbij graag van dienst.

Voordelen voor u zijn:

  • 95% van ons aanbod in de stad Groningen wordt door ons binnen een week verhuurd.
  • via onze website ontzettend groot bereik huurders
  • koppelingen vanaf onze website naar alle belangrijke woning verzamelsites
  • huurders worden gescreend
  • wij nemen alle werkzaamheden voor u uit handen vanaf de opname tot aan sleuteloverdracht.

Onze klanten zijn voornamelijk particuliere beleggers maar ook professionele beleggers. Tevens werken wij vanaf 1 januari 2015 voor woningcorporatie Nijestee, waarbij wij de verhuur van alle vrije sector woningen op ons nemen.

 

Verhuur je huis in Groningen


Groningen is een stad waar vele huurders zoekende zijn naar een woning, een huis, een appartement of een studio. De vraag is groot door voornamelijk buitenlanders die komen werken bij o.a. de Rijksuniversiteit, Philips, Gasunie, UMCG, maar uiteraard ook de Groninger zelf die hun huis verkocht hebben en ter overbrugging een huurwoning zoeken, stellen die gaan scheiden, starters die graag willen samenwonen maar nog geen huis kunnen kopen. Alle partijen kunnen wij bedienen van een woning met 4 slaapkamers tot een appartement met 1 slaapkamer. Ook hebben wij vraag naar gemeubileerde woonruimtes, dit voor huurders die tijdelijk hier komen werken of studeren. Je huis verhuren aan bijvoorbeeld een expat gezin, behoort ook tot de mogelijkheid. HousingXL heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het iets hoger segment, huurprijzen vanaf € 500,00 tot € 1500,00. De grootste vraag in Groningen op dit moment zijn zelfstandige appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Wij doen zaken met beleggers die zeer kritisch zijn op het gebied van kwaliteit van de woning. Wat voor de zoekers toch wel een vereiste is. Meldt u zich aan bij ons en u bent verzekerd van een snelle verhuur van uw woning, appartement of studio, uiteraard met een geschikte huurder.


Woningverhuur Groningen met verhuurmakelaar HousingXL


Als u uw woning(en), appartement(en) of studio(s) via HousingXL Groningen wilt verhuren bent u verzekerd van een professionele presentatie op onze website, snelle verhuur en een geschikte kandidaat. We kunnen ook het beheer voor uw pand(en) verzorgen zodat u geen omkijken meer heeft naar de huurder. Wij nemen u alles uit handen. Ook zijn wij er voor u om u gedegen advies te geven over allerlei (ver)huurzaken.
Overtuigt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.