Huis verhuren Enschede

Uw huis verhuren in Enschede? Heeft u één of meerdere woningen of appartementen in Enschede en wilt u deze op een professionele wijze laten verhuren?

Dan bent u bij HousingXL Enschede aan het juiste adres!
Enschede is een dynamische stad welke alles te bieden heeft wat een inwoner van een grote stad mag verwachten. Mede doordat de Universiteit Twente gevestigd is in Enschede kent Enschede één van de grootste aantallen van nieuwe start-ups in Nederland, iets om trots op te zijn.


Van de 24 vestigingen die HousingXL kent in Nederland zijn er twee in Twente gevestigd. HousingXL Almelo en HousingXL Enschede. De vestiging in Enschede is zeer actief in de ondersteuning van expats die zich in of rond Enschede gaan vestigen of reeds gevestigd hebben. Door de samenwerking met het Expat Center Twente, onderdeel van het WTC, weet HousingXL Enschede al in een heel vroeg stadium wanneer een buitenlandse kenniswerker of trainee op zoek is naar huisvesting in Enschede. Ook via de HR managers van internationaal werkende bedrijven zoals Apollo Vredestein, Universal Electronics, Xsens Technology en natuurlijk de Universiteit Twente ontvangen wij regelmatig opdrachten om huisvesting te verzorgen.
Daarom zijn wij dus constant op zoek naar eigenaren of beleggers die hun huis of appartement willen verhuren, al dan niet gemeubileerd.


Voordelen van het verhuren van uw woning, studio of appartement via HousingXL zijn onder andere:

  • Woningaanbod wordt gemiddeld bij 72% binnen anderhalve maand verhuurd
  • HousingXL maakt de advertentie en bied uw woning aan via belangrijke websites
  • Potentiele huurders worden door ons altijd gescreend (werkgever, ID, huurverleden)
  • No cure no pay, dus u betaald pas bij een succesvolle bemiddeling

 

Heeft u dus een leegstaande woning of appartement en wilt u deze verhuren?
Twijfel dan niet en bel ons via 053-4824648, mail ons op enschede@housingxl.nl of vul het verhuurformulier online in en wij contacteren u.