Huis verhuren Eindhoven

Uw huis verhuren via HousingXL Eindhoven biedt vele voordelen. U kiest met HousingXL Eindhoven voor een professionele, klantgerichte organisatie met een uitgebreid netwerk in de regio Eindhoven. Met dit uitgebreide netwerk bieden wij uw woning aan bij diverse multinationals, universiteiten en onderwijsinstellingen, om zo de geschikte huurder voor uw woning te vinden. Onze landelijke organisatie is gespecialiseerd in woningverhuur en beheer van woonruimte en kan u perfect ondersteunen in het volledige verhuurproces. Wij staan u graag bij voor informatie over de regels omtrent de verhuur van uw woning en kunnen u tevens volledig vrijblijvend informeren over de verhuurmogelijkheden van uw vastgoed.

 

Eindhoven, de stad voor het verhuren van uw woning!

U overweegt om uw huis of appartement in Eindhoven te verhuren? Ook als u overweegt om uw woning tijdelijk te verhuren (bijv. op basis van de leegstandswet), kunnen wij u volledig advies op maat aanbieden. Wij geloven dat er voor iedere woning een passende huurder te vinden is, zeker in een stad als Eindhoven met ruim 30.000 kenniswerkers en studenten.  Eindhoven geldt dan ook als de perfecte omgeving als het gaat om investeren in vastgoed.

 

Woning verhuren, van opname tot sleuteloverdracht

HousingXL Eindhoven kan u volledig ontzorgen bij de verhuur van uw woning. Zodra u besluit uw woning te verhuren, zal de woning via onze website worden aangeboden. Tevens maken wij gebruik van de voornaamste websites op het gebied van verhuur. Na het selecteren van een geschikte huurder worden de overeenkomsten opgesteld en kan de sleuteloverdracht worden ingepland. Wilt u gedurende de huurtermijn geen omkijken hebben naar uw verhuurde vastgoed? HousingXL Eindhoven biedt diverse beheerwerkzaamheden aan om de verhuurder volledig te ontzorgen. U kunt alle informatie omtrent de verhuur en het beheer vinden onder het kopje verhuurders.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, kunt u het verhuurformulier invullen.

Twijfelt u na het lezen van deze informatie nog om uw huis via HousingXL te verhuren? Wij zetten voor u nog wat voordelen op een rijtje:

  • U bereikt duizenden potentiële huurders
  • Groot netwerk en veel kennis in de regio Eindhoven
  • Beleggen in vastgoed met gegarandeerd rendement
  • 72% van ons aanbod wordt binnen 4 weken verhuurd
  • Een huurder wordt uitgebreid gescreend (salarischeck, arbeidsovereenkomst etc.)

Wij beschikken over de kennis om u volledig te ontzorgen.
Twijfel dus niet langer om voor HousingXL te kiezen voor het verhuren c.q. beheren van uw huis, tweede huis, appartement of een kamer in de regio Eindhoven.

Meld uw woning nu aan en wij gaan direct voor u aan de slag!