Huis verhuren Breda


Wilt u uw woning verhuren en overweegt u een makelaar of bemiddelaar in te schakelen?
HousingXL kan u helpen! Wij verhuren woningen in Breda en omgeving. HousingXL heeft zelfs vestigingen door heel Nederland. Onze diensten van huisverhuur en woningbeheer bieden we reeds 4 jaar in Breda aan. Wij bemiddelen bij huizen, appartementen, studio's en kamers. Breda, "de parel van het zuiden," is een stad van ruim 175.000 inwoners en kenmerkend zich door de historische binnenstad, groene omgeving en bourgondische bevolking. Huisverhuur in Breda, Oosterhout en Etten-Leur is onze passie als verhuurmakelaar.


Hoe verhuren wij uw huis, appartement, studio of kamer?


HousingXL Breda heeft in Breda en omgeving een groot netwerk opgebouwd. Tot dit netwerk behoren internationale bedrijven die expats, kenniswerkers en internationale studenten naar de regio brengen, defensie en onderwijs instellingen zoals de internationale school Breda (ISB). Uw woning brengen allereerst bij hen onder de aandacht. Mochten we hieruit de huurder niet vinden, dan zullen huurders onze woningen vinden via onze site en de 30 tal andere sites waarbij we aangesloten zijn. Indien u het verhuurformulier, invult, nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen uw woning graag op in ons netwerk om voor u de beste huurder te vinden. Elk huurhuis heeft een eigen verhaal, dus het is altijd verstandig om een afspraak te maken.


Woning verhuren met de makelaars van HousingXL Breda


Waarom kiest u voor HousingXL:
• Veilig uw woning verhuren
• Snel verhuren, 72% van ons aanbod wordt binnen 1.5 maand verhuurd
• Bij besparen u tijd
• Onze gediplomeerde makelaar is op de hoogte van de laatste regels van wet en regelgeving, ook op lokaal niveau
• Huurders worden uitgebreid gescreend op een arbeidsovereenkomst, werkgeversverklaring en loonstroken
• Wij doen voor u een check bij de verhuurder, hierbij denkende dat de huurder krediet waardig is

 

Uw huis tijdelijk verhuren


Wilt u vanwege een lang verblijf in het buitenland of omdat u dubbele woonlasten heeft uw woning verhuren bent u bij HousingXL Breda ook aan het goede adres. Wij zijn op de hoogte van wet en regelgeving omtrent tijdelijke woning verhuren. Zo heeft u eventueel een leegstandwet vergunning nodig of is het verstandig om een diplomatenclausule op te nemen. Wij kunnen u adviseren.

 

Beste rendement op uw vastgoed


HousingXL Breda beheert voor beleggers in de regio verschillende objecten. Wij onderhouden contacten met de huurders, incasseren de huurpenningen, doen begin- en eindinspecties en zorgen voor een nieuwe huurder als de huur opgezegd wordt. Steeds zijn we bezig het beste rendement uit het vastgoed te halen door een optimale huurprijs zonder leegstand en met zo min mogelijk mutaties (wisseling van huurder). Tevens doen we ook tussentijdse onderhoud inspecties en de jaarlijkse huurverhoging. Met HousingXL is uw huis goed onder de pannen!

 

Dus heeft u een te verhuren huis, appartement, studio of kamer. Zoek niet verder maar neem contact op met HousingXL Breda. U kunt ons bellen op nummer 076-7370174 of vul het verhuurformulier op onze site in en wij nemen contact op.
TOT SNEL BIJ HOUSINGXL BREDA