Huis verhuren Apeldoorn

U wilt uw huis verhuren en zoekt daarbij professionele ondersteuning. Wij kunnen u dit bieden in Apeldoorn zelf maar ook zeker in de regio rond Apeldoorn. De 12e stad van Nederland heeft veel te bieden en is een aantrekkelijk woonplaats. Goed bereikbaar, ruim opgezet, veel groen, bruisende evenementen. Dat maakt de kans van een snelle verhuur alleen maar groter. De markt is daarom heel breed: van klein tot groot, kaal of geheel gemeubileerd, voor korte termijn of lange termijn, leegstandswet of als belegging.

 

Hoe gaan wij als HousingXL te werk?


Wij zijn een echte matchmaker. Het houdt niet op bij een vermelding op de website maar we gaan ook concreet op zoek. Via social media, door gebruik van ons netwerk, door oren en ogen op te houden, zijn we voortdurend actief in onze zoektocht. En daarbij leveren we maatwerk omdat geen object en geen situatie hetzelfde is. Natuurlijk hebben we een vaste werkwijze maar wij passen ons aan u aan en niet andersom. De meeste huurders komen bij ons uit via internet. Wij zorgen er dan ook continue voor dat we goed te vinden zijn.

 

Wij kunnen wij allemaal voor u doen?


Primaire taak is het verhuren van de woning. In dat kader doen we de volgende werkzaamheden:

  • opname en presentatie van de woning
  • onder de aandacht brengen van de woning bij potentials
  • het begeleiden van de huurders bij bezichtigingen
  • het opmaken van de contracten met de benodigde documenten
  • het innen van de eerste maandhuur en borgsom
  • het uitvoeren van de aanvang verhuur met een inspectie en de sleuteloverdracht

U kunt ook het beheer door ons uit laten voren. Daarbij gaat het om het financiële beheer en/of het technische beheer. Ook daarbij leveren we weer maatwerk. Graag lichten we deze onderdelen nader bij u toe.

 

Hoe gaan we nu verder met verhuren


De volgende stap is dat u op deze site het verhuurformulier invult. Wij nemen dat contact met u op om een plan van aanpak te maken. Het eerste is het verzamelen van de gegevens, deze worden dan samen met goede foto's op onze website ingevuld.
U krijgt dit als concept ter controle en als u akkoord bent, wordt het per omgaande "live" gezet. We houden u vervolgens regelmatig op de hoogte van de voortgang. Op de website kunt u lezen wat het u kost als u kiest voor een van de opties. Daarbij is een ding zeer belangrijk: alleen bij succes bent u ons geld verschuldigd: no cure no pay!