Huis tijdelijk verhuren | HousingXL

 

Huis tijdelijk verhuren

Bent u op zoek naar informatie over het tijdelijk verhuren van uw huis of wilt u uw huis tijdelijk verhuren door een ervaren verhuurmakelaar in te schakelen? HousingXL helpt jaarlijks honderden mensen met het (tijdelijk) verhuren van hun huis. Tijdelijk verhuren kan een hele goede oplossing zijn wanneer u uw huis niet kunt verkopen. De huidige economische situatie zorgt er voor dat veel mensen moeite hebben met het verkopen van hun huis. Hiervoor is de leegstandswet in het leven geroepen. Tijdelijk verhuren is dan een goede oplossing. Lees op deze site wat HousingXL voor u kan betekenen bij het tijdelijk verhuren van uw huis.
Wat doet HousingXL om een huis te verhuren?
Als u besluit om HousingXL in te schakelen, levert dat u veel voordelen op. Bijvoorbeeld, Wij:

 

  • brengen uw huis onder de aandacht bij potentiële huurders
  • screenen geïnteresseerden (zijn ze geschikt als huurder?)
  • regelen contractonderhandelingen
  • zorgen dat juridische aspecten zoals aansprakelijkheid goed zijn geregeld

 

Onze methode is zeer succesvol: voor 72% van de klanten bij wie we het huis tijdelijk verhuren, wordt binnen anderhalve maand een huurder gevonden.

 

Snel uw huis tijdelijk verhuren

Wilt u snel uw huis (tijdelijk) verhuren? U kunt eenvoudig uw huis bij ons aanmelden voor verhuur. Ga daarvoor naar het formulier om uw huis aan te melden, zodat we contact met u op kunnen nemen. U kunt ook direct contact opnemen met een van onze kantoren.