Eigen huis verhuren | HousingXL

 

Eigen huis verhuren

Wilt u net als veel anderen uw eigen huis verhuren? HousingXL heeft hier al veel particulieren en bedrijven bij geholpen. In de huidige economische situatie zoekt iedereen naar oplossingen om de economie te stimuleren. In de huizenmarkt is de leegstandswet in het leven geroepen. Deze wet zorgt ervoor dat huizenbezitters hun eigen huis makkelijker kunnen verhuren. Verhuurmakelaar HousingXL is gespecialiseerd in het adviseren en ontzorgen van verhuurders. Vaak weten particulieren en bedrijven niet precies waar ze mee te maken krijgen wanneer ze hun eigen huis gaan verhuren.

 

Wat houdt uw eigen huis verhuren in

Veel huiseigenaren krijgen het idee om hun eigen huis te verhuren, dit worden er in het huidige economische klimaat alleen maar meer. Veel van deze particulieren weten echter niet precies waar ze aan beginnen en wat er allemaal bij komt kijken als u uw eigen huis gaat verhuren. Uiteraard kunt u dit zelf uitzoeken, makkelijker en verstandiger is het echter om een verhuurmakelaar als HousingXL in te schakelen. U krijgt namelijk te maken met juridische en financiële zaken, zoals vergunningen en in het slechtste geval wanbetalers. Wij kunnen u hier met onze expertise in bijstaan en adviseren.

 

Uw eigen huis verhuren via HousingXL

Uw eigen huis verhuren via HousingXL biedt verschillende voordelen, wij vinden bijvoorbeeld in 72% van de gevallen binnen anderhalve maand een huurder. Een overzicht van alle voordelen vindt u hier. Als u uw eigen huis wilt verhuren via HousingXL of meer informatie wilt, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze vestigingen. Om uw huis direct aan te melden klikt u hier, wij nemen dan contact met u op.