Appartement verhuren | HousingXL

 

Appartement verhuren

Particulieren en bedrijven die hun appartement willen verhuren zijn bij HousingXL verhuurmakelaars aan het juiste adres. In zware economische tijden zijn er steeds meer huurders, maar ook meer aanbieders. HousingXL heeft een groot netwerk van huurders en verhuur makkelaars en kan u dus perfect helpen uw appartement te verhuren.

 

Appartement verhuren via HousingXL

Als u als particulier of bedrijf uw appartement gaat verhuren krijgt u te maken met veel zaken waar u misschien weinig verstand van heeft. HousingXL verhuurmakelaars heeft deze expertise in huis en kan u daarom goed helpen uw appartement te verhuren. Wanneer u besluit uw appartement te verhuren via HousingXL kunt u profiteren van veel voordelen. U krijgt bijvoorbeeld een gratis waardebepaling van uw object, professionele makelaars gaan uw appartement aanbieden bij potentiële huurders en u krijgt juridisch en financieel advies. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen waarvan u profiteert als u uw appartement gaat verhuren via HousingXL.

 

Onze werkwijze

Wanneer u besluit uw appartement te verhuren komen daar veel vragen, keuzes en werkzaamheden bij kijken. HousingXL verhuurmakelaar begeleidt u bij het verhuren van uw appartement. Wanneer wij uw appartement verhuren werken wij als volgt:

  • De waarde van uw appartement wordt bepaald
  • Uw appartement wordt professioneel gepresenteerd via verschillende kanalen
  • Onze verhuur makelaars begeleiden bezichtigingen
  • Huurders worden door HousingXL gescreend
  • Wij adviseren u bij de onderhandelingen en het vastleggen van afspraken
  • Wij maken de huurovereenkomst op

 

Nu uw appartement verhuren

Wij zijn u graag van dienst wanneer u uw appartement wilt verhuren. Indien u interesse heeft in een geheel vrijblijvend gesprek voor een beheer pakket op maat en de tarieven of alleen de verhuur van uw woning(en), dan kunt u te allen tijde contact opnemen met één van onze vestigingen. Klik hier om uw woning direct aan te melden, dan nemen wij contact met u op.