Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer zonder zorgen

 

Het administratief, financieel en technisch beheren van woonruimte is dikwijls tijdrovend en complex. Waarom zou u het zelf doen? HousingXL kan u ontzorgen.
Wij zijn goed in het beheren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Wij staan bekend als een toegewijde partij voor de verhuurders en de huurders.

 

Wij bemiddelen veel huurders van o.a. multinationals, bedrijven en kenniscentra. Dit betekent veel zakelijke huurders, bedrijven waar HousingXL regelmatig woonruimte aan verhuurt.

Bij het verhuren van uw vastgoed dient u een administratie bij te houden. Daarnaast dient u op de hoogte te zijn van allerlei wetten en regels die in de tijd ook wel eens veranderen. Wij hebben al jaren ervaring met het beheren van onroerend goed en nemen deze administratieve zaken van u over.

 

Er zijn allerlei financiële zaken die u moet regelen bij de verhuur van uw vastgoed. Hoe zorgt u voor een soepele inning van de huur, wanneer moet de huurder een factuur ontvangen? En hoe zit het met de verrekening van de waarborg?

Uit onderzoek is gebleken dat expats en huurders zoals multinationals veeleisend zijn op het gebied van service / vastgoedmanagement en een professionele vatgoedbeheerder noodzaak achten.

 

Technisch beheer is een belangrijk onderdeel bij verhuur van uw onroerend goed. Juist de reparatievragen van huurders en de afhandeling daarvan, is iets waar veel vastgoedeigenaren tegenop zien. Aan de andere kant wilt u wel dat iemand uw huurders onmiddellijk helpt als er echt een reparatie nodig is. Daarom bieden wij onze huurders deze service.

 

U ontvangt uw huurpenningen en maakt optimaal rendement en wij zorgen dat alle beheertaken goed worden uitgevoerd en zorgen voor het professionele contact met de huurder(s) in uw object(en).

 

Als u meer informatie wenst over de verschillende pakketten, klik dan hier.
Indien u graag een vrijblijvende afspraak maakt dan kunt u onderstaand formulier invullen, waarna wij u contacteren.

 

<widget><id>40</id><onload>onLoadForm</onload></widget>