Uw woning(en) verhuren?

HousingXL regelt alles snel en veilig voor u.

 

Wanneer u uw woning(en) verhuurt, dan wilt u daarmee een zo hoog mogelijk rendement behalen met zo min mogelijk zorgen. Op leegstand of slechte huurders zit u uiteraard niet te wachten.
Het huurrecht in Nederland is ingewikkeld. Weet u bijvoorbeeld wat uw rechten en plichten als verhuurder zijn, of uw woning in de vrije sector mag worden verhuurd en welke contractvorm in uw situatie het beste is?

 

Het hele traject rondom de verhuur laat u daarom het beste aan een gespecialiseerde verhuurmakelaar over. Die u al het werk uit handen neemt en die alle ins-and-outs van de continue veranderende verhuurmarkt kent. Die voor úw belangen opkomt en ervoor zorgt dat alles juridisch klopt. HousingXL is die verhuurmakelaar!

 

Door ons uitgebreide (inter)nationale advertentie netwerk, brengen wij uw woning(en) onder de aandacht van duizenden woningzoekenden en van bedrijven, relocators en collega-makelaars. Wij vinden daardoor snel de ideale huurder voor u. En vervolgens regelen wij alles voor u; van bezichtigingen, tot screening van de kandidaat, tot opstellen van een juridisch kloppende overeenkomst en de begin-inspectie. En uiteraard tegen gunstige tarieven!

 

Wilt u ook snel een betrouwbare huurder vinden? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vul onderstaand contact formulier in.
Na ontvangst van het contact formulier neemt één van onze gediplomeerde verhuurmakelaars geheel vrijblijvend contact met u op.

 

 

<widget><id>10</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

 

 

 

Iedere verhuurder heeft andere wensen. Daarom biedt HousingXL Amsterdam diverse pakketten aan.
Wilt u dat wij dat meest geschikte huurder voor u vinden en alles rondom de verhuur voor u regelen? Dan kiest u voor het verhuur pakket.


Wilt u de financieele en/of technische zaken rondom uw pand met zorg en professioneel laten beheren? Kies dan voor financieel beheer of voor technisch beheer. Als u volledig ontzorgt wilt worden dan kiest u voor volledig beheer.
Heeft u meerdere panden, wilt u kort verhuren (minimaal 4 maanden) of heeft u afwijkende wensen? Laat het ons weten! Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

 

Kosten diverse pakketten*:

  • Verhuur lange termijn: eenmalig 90% van de huurprijs per verhuring
  • Verhuur korte termijn (min. 4 maanden): naar rato van aantal maanden met een minimum van € 750,-
  • Financieel beheer: maandelijks 3% van de huurprijs
  • Technisch beheer: maandelijks 3% van de huurprijs
  • Volledig beheer: maandelijks 5% van de huurprijs

*Alle bedragen dienen te worden vermeerderd met 21% BTW

 

 

HousingXL Amsterdam

Groenhoedenveem 6

1019 BL Amsterdam
Tel: +31 (0)20-2611975
E-mail: amsterdam@housingxl.nl
Bank: NL06INGB0007522165
BTW: NL143506419B01
KVK: 34363347