Appartement huren Maastricht

 

Bent u op zoek naar een appartement in Maastricht? Er zijn altijd appartementen te huur in de stad. HousingXL Maastricht heeft een ruim aanbod huur appartementen op de website staan. Zo heeft u snel een eerste indruk van het aanbod. HousingXL brengt huurders en mensen die een appartement te huur hebben staan bij elkaar. Zo hebben we al veel tevreden klanten aan een woning geholpen in de stad aan de Maas en in andere steden. Wat voor woonruimte zoekt u? We zijn u graag van dienst bij het vinden van een geschikt huur appartement in Maastricht.

 

Een appartement in Maastricht huren via HousingXL

Als het aanbod op de website niet direct voldoet aan uw wensen, kunt u zich bij ons inschrijven. Onze professionele aanhuurmakelaar houdt u dan op de hoogte van het aanbod en selecteert de appartementen die voor u interessant zijn. Wie ingeschreven staat, krijgt altijd als eerste informatie over de nieuw vrij gekomen woningen. Een appartement dat te huur staat in Maastricht, komt namelijk altijd bij HousingXL terecht. Verder zijn uw voordelen:

  • Geen wachtlijsten
  • Geen inschrijfkosten
  • Flexibele bezichtigingstijden
  • Het grootste verhuurnetwerk van Nederland, dus een ruime keuze.

Hebt u vragen over een woning die op de site staat of wilt u een woning bezichtigen? Neem contact met ons op via telefoonnummer; +31 (0)43-7600076 of e-mailadres; maastricht@housingxl.nl

 

Aanbod Maastricht

 

Hoe werkt het?

Door onze jarenlange lokale ervaring, weten veel vastgoedeigenaren HousingXL te vinden. We zijn in heel Nederland actief, maar werken met lokale kantoren. Hierdoor kunnen we een zakelijk netwerk opbouwen en onderhouden. Wie een appartement wil huren in Maastricht, kan dus ook altijd bij ons terecht. Er is vaak ook aanbod in de dorpen rond Maastricht, schrijf u dus ook in als u daar een appartement zoekt. We helpen u graag verder. U kunt ook bij ons terecht voor informatie over een appartement verhuren in Maastricht.

 

Tips voor huurders

Wie van plan is een appartement te huren, moet zich van tevoren goed inlezen. Bijvoorbeeld over de wijk waar hij zou willen wonen. Maar ook over de woning zelf. Waar let je op als je een appartement huurt? Hier 3 tips voor wie in Maastricht op huizenjacht gaat:

  • Parkeergelegenheid: Dit is iets dat vaak wordt vergeten. Is er een parkeerplaats in de buurt? Gratis of betaald? Druk of rustig? En als het ver weg is, is dat voor problematisch of niet? Denk hier over na als je een appartement gaat bezichtigen.
  • Stopcontacten: Het is geen ramp als er weinig stopcontacten zijn, maar handig is het ook niet. Dus kijk even of er voldoende plek is voor je PC, televisie en andere elektronische apparaten.
  • CV-Ketel: Ook dit is een punt dat vaak wordt vergeten bij een bezichtiging. Check even of de CV-ketel in goede staat is. Oude CV-ketels doen er soms lang over om warm te worden en verbruiken toch wat meer gas. Natuurlijk helpen we je ook tijdens een bezichtiging altijd om de beste keuze te maken. Heb je vragen over een woning/appartement in Maastricht of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.