Huurwoning in Maastricht

 

Wie op zoek is naar een huurwoning in Maastricht, komt al snel terecht bij HousingXL. Wij zorgen voor samenkomst van vraag en aanbod van huurwoningen. Maastricht heeft een groter aanbod van woningen die te huur staan dan de meeste mensen denken. Op onze site ziet u het volledige aanbod. Daarnaast kunt u zich inschrijven, zodat u op de hoogte wordt gebracht van te huren woningen die voor u geschikt zijn. Onze professionele aanhuurmakelaar selecteert dan op basis van uw woonwensen een aantal objecten voor u. Als u een van de huurwoningen interessant vindt, maken we een afspraak voor bezichtiging. Bij de bezichtiging krijgt u informatie over de prijs en minimale contractduur van het object en kunt u uw vragen stellen.

 

Via HousingXL een huurwoning in Maastricht

Veel klanten door heel Nederland hebben al succesvol een huurwoning of appartement in Maastricht gevonden via een van onze lokale kantoren. Onze aanhuurmakelaars hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk van onder andere vastgoedeigenaren opgebouwd. Zo kunnen we lokaal eenvoudig voor geschikte woonobjecten zorgen. Ook in Maastricht vindt u snel een geschikte huurwoning. Maastricht is een mooie, relatief rustige stad. Toch ademt de stad een wereldse sfeer en is het een toeristische trekpleister. Dat komt deels door de Maas, die dwars door de stad richting het westen stroomt. Wilt u ook een woning huren in Maastricht? Bekijk de woningen, vul het inschrijfformulier in of neem contact met ons op.

 

Aanbod woningen in Maastricht stad

 

Een woning huren in Maastricht

Wat voor woning wilt u huren? Ons aanbod huurwoningen in Maastricht is zeer breed. Van gemeubileerde kamers tot grote vrijstaande woningen en alles daar tussen in, is bij ons voor huur beschikbaar. Voor het beste advies kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.

 

Activiteiten en festivals in Maastricht

Bij deze een overzichtje van interessante activiteiten en festivals in Maastricht. Want wie een woning huurt in de stad, wil natuurlijk wel wat te doen hebben.
Dit zijn de jaarlijks terugkerende activiteiten en festivals:

  • Carnaval: Zoals in heel Zuid-Nederland, viert ook Maastricht carnaval. Maar Maastricht is door velen genoemd als dé place to be tijdens carnaval. Wie in Maastricht woont, gaat zeker even kijken.
  • KunstTour: Een weekend lang kunst bekijken, kunstenaars ontmoeten en te netwerken. In totaal doen er meer dan 200 kunstenaars mee op 40 verschillende locaties in Maastricht.
  • Fashionclash: Van modeshow tot hip feest! Tijdens Fashionclash is er zeker iets te doen dat je leuk vindt. Gegarandeerd een bruisende stad gedurende dit 4daagse evenement.
  • Preuve op 't Preuvenemint: Een groot gastronomisch evenement dat maar liefst 4 dagen duurt. Dagelijks wordt het culinaire ondersteund door verschillende artiesten van (inter)nationale allure.