HousingXL Den Bosch - Colourful Children

Uw woning verhuren?

Dat is minder lastig dan u denkt!

 

Staat uw woning al langer te koop? Zoekt u een huurder voor uw woning?

HousingXL is een landelijke organisatie met meer dan 20 vestigingen, gespecialiseerd in het verhuren van woningen voor korte of lange termijn. Wij hebben veel kennis van het verhuurproces, het maken van huurcontracten en het zoeken naar goede en betrouwbare huurders.

 

Onze service is gratis:

 

En het mooiste is: onze service is voor u als verhuurders kosteloos.

 

Wat doet HousingXL Den Bosch voor u:

 

  • Een presentatie maken van uw woning op onze website
  • De woning (na afspraak) bezichtigen met potentiële huurders
  • De huurders screenen op identiteit, inkomen en huurgedrag
  • Een degelijk huurcontract opstellen
  • Hulp bieden bij aanvragen leegstandsvergunning
  • Oplevering, inspectie en sleuteloverdracht begeleiden

 

 

Bij verhuur onder de leegstandswet loopt u geen risico dat de woning niet verkocht kan worden. Met onze goede screening van huurders is ook de kans op beschadigingen aan uw woning minimaal.

Nodig mij uit voor een vrijblijvend gesprek. En wellicht geniet u snel van een lekker diner voor twee!

 

Huub van Beek

HousingXL Den Bosch

Tel: 06-51780363

E-mail: denbosch@housingxl.nl

 

Colourful Children, de Bossche goede doelen organisatie, is een samenwerking aangegaan met HousingXL, verhuurspecialist in Den Bosch.

 

Wat is Colourful Children?

Jan Nelissen en Els Schouten van Colourful Children zetten zich al vele jaren in voor de realisatie van onderdak en scholing van verstandelijke en meervoudig beperkte kinderen in Zuid-India. Zij hebben hier een huis met school gebouwd en bieden daar plaats aan 75 kinderen. De kinderen wonen in het huis, krijgen onderwijs en waar nodig therapie. De kinderen komen uit heel arme gezinnen en hebben geen enkel perspectief omdat de ouders zich voor hen schamen en ze vaak verwaarlozen. Dit heeft ook te maken met het kastensysteem in India.

Het Colourful Children huis stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling. De staf beschouwt het als een uitdaging om alle talenten die de kinderen hebben, tot uitdrukking te laten komen. Sommige kinderen leren een beetje lezen en rekenen, anderen worden meer zelfredzaam in de dagelijkse bezigheden en verzorging. De kinderen worden creatief en motorisch gestimuleerd met handvaardigheid, sport en spel, dansen, muziek en fysiotherapie. Ze worden ook voorbereid op een plekje in de Indiase maatschappij door te helpen met het voorbereiden van het eten, schoonmaken en tuinieren.

Jan en Els werken op vrijwillige basis. Al het gedoneerde geld komt 100% ten goede van de kinderen.

 

Wat houdt de actie in?

Als u een woning huurt via HousingXL of uw woning wordt via HousingXL verhuurd, maakt HousingXL Den Bosch 100 euro over naar Colourful Children. U ondersteunt hiermee het goede werk in India.

 

Voor meer informatie over Colourful Children kunt terecht op de website www.colourfulchildren.nl. Rechtreeks ondersteunen mag natuurlijk ook. Op de website vindt u hierover meer informatie.

 

Voor meer informatie over de HousingXL actie kunt direct contact opnemen met Huub van Beek op 06-51780363 of ga naar www.housingxl.nl (vestiging Den Bosch).