Appartement verhuren via makelaar

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw appartement te verhuren? Denk er dan ook over na om een makelaar in te schakelen. HousingXL kan u veel zaken uit handen nemen, waardoor het verhuren voor u makkelijker en sneller gaat!

 

Waarom verhuren via een makelaar?

U kunt er voor kiezen om uw appartement zelf te verhuren. Hierbij komt echter een goede kennis van het Nederlands Huurrecht kijken, iets waar u zich wellicht nog nooit in hebt verdiept. Het is daarom in veel gevallen makkelijker om uw appartement te verhuren via een makelaar. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook het technisch beheer en financieel beheer door de makelaar gedaan, zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

 

Zorgeloos verhuren met HousingXL

Wanneer u kiest om uw appartement te verhuren via HousingXL, weet u zeker dat u samenwerkt met een professional. Uw woonobject wordt op meer dan 30 nationale en internationale verhuurwebsites geplaatst en maar liefst 72% van ons woningaanbod wordt binnen 4 weken verhuurd!

 

We bieden meerdere servicepakketten aan, afgestemd op uw behoefte. Zo kunt u ervoor kiezen om ook het financieel beheer en het technisch beheer van uw appartement aan ons uit te besteden. Dit is zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld een jaar in het buitenland verblijft of u zich niet bezig wilt houden met alle administratie.

 

De vijf voordelen van HousingXL

Ruim 10 jaar ervaring in de verhuur van woonruimte zorgt ervoor dat we weten waar we over praten. Wij staan u tijdens het gehele huurtraject bij met hulp en advies op het gebied van verhuren. Waarom u voor HousingXL kiest:

  • U wordt bijgestaan door gediplomeerde verhuurmakelaars
  • 72% van ons woningaanbod wordt binnen vier weken verhuurd
  • Wij presenteren uw huurwoning(en) aan expats, universiteiten, landelijk netwerk van aanhuurmakelaars en andere woningzoekenden
  • Uw object wordt nationaal en internationaal in de markt gezet
  • HousingXL heeft meer dan 10 jaar ervaring in het presenteren en vermarkten van huurwoningen

 

Neem direct contact met ons op