Huis verhuren Amsterdam

U wilt uw huis in Amsterdam verhuren. Waar moet u op letten?
Uw huis in Amsterdam verhuren kan erg aantrekkelijk zijn. Door de aantrekkingskracht van Amsterdam is de vraag naar goede huurwoningen altijd hoog en door de verbeterde economie komen steeds meer expats naar Amsterdam, die allemaal een woning nodig hebben. Maar het is best wel een eng idee om uw waardevolste bezit aan een wildvreemde te verhuren. Hoe pak je dat aan en waar moet je op letten als je je huis verhuurt?


Een gespecialiseerd verhuurmakelaar regelt alles voor u en zorgt dat uw huis veilig en snel verhuurd wordt.


Uiteraard kunt u de verhuur zelf proberen te regelen. Maar u bereikt op die manier maar een klein deel van mensen die op zoek zijn naar een woning als die van u. Bovendien kunnen de bezichtigingen ontzettend veel tijd in beslag nemen. En weet u waar u precies op moet letten bij het screenen van de juiste kandidaat? Wat is de juiste huurprijs? Heeft u voldoende kennis van het uitgebreide huurrecht om een goed huurcontract op te stellen? Om nog maar niet te spreken van alle regeltjes die in de Nederlandse huurmarkt gelden. Zelf verhuren lijkt eenvoudig, maar valt in de praktijk vaak zwaar tegen.


De verhuur van uw huis door een specialist laten regelen.

 

Iemand die de huurmarkt op zijn duimpje kent en de verhuur veilig en snel voor u verzorgd. En een goede en betrouwbare huurder voor u vindt. HousingXL is gespecialiseerd in de verhuur van woningen en begeleidt, adviseert en ontzorgt u gedurende het gehele verhuurtraject. Al het werk wordt u uit handen genomen door een professional, zodat u lekker achterover kunt leunen en veilig uw woning kunt verhuren.

 

Waar moet u precies op letten als u uw huis verhuurt in Amsterdam eo ?


In Amsterdam zijn zeer veel mensen op zoek naar een geschikte huurwoning. Dat varieert van expats die snel een gemeubileerd huis zoeken, tot een starter die een studio zoekt, tot een gezin dat een riante villa zoekt. En alles wat daar tussen zit. Er zijn veel zoekers, maar ook veel aanbod. U moet er dus uitspringen met een goede advertentie met mooie foto's en uiteraard de juiste huurprijs. Want, hoe oververhit de Amsterdamse huurmarkt ook is, de prijs-kwaliteit verhouding moet wel juist zijn.

 

Huis verhuren, bereik de geschikte doelgroep.


Uiteraard moet u adverteren via de juiste media om de geschikte doelgroep te bereiken. HousingXL adverteert op meer dan 30 (inter)nationale huursites en bereikt daarmee ook gegarandeerd de juiste doelgroep voor uw huis. Daarnaast biedt HousingXL uw huis o.a. aan bij multinationals en relocation-bureaus. Bijzonder interessant als u bij voorkeur aan een expat verhuurt. Kandidaten willen uiteraard graag bezichtigen, waarbij ze de woning met eigen ogen kunnen bekijken. De woning moet op dat moment netjes en verzorgd zijn. Maar hoe weet u of de kandidaat huurder is wie hij zegt te zijn, geen kwade bedoelingen in de zin heeft en voldoende inkomen heeft om het huis te kunnen betalen? U bent als verhuurder bijvoorbeeld verantwoordelijk als er in uw pand een wietplantage gevonden wordt. Ook al was u hiervan niet op de hoogte! Een goede screening is dus een must.


De huurovereenkomst

 

Het huurrecht in Nederland is vooral in het voordeel van de huurders. Een goede huurovereenkomst is van het grootste belang om problemen in de toekomst te voorkomen, zoals een huurder die niet wil vertrekken.
Uw huis zorgeloos verhuren? Neem een goede verhuurmakelaar in de arm die die alles voor u regelt en u behoedt voor allerlei problemen!


Hoewel sommige mensen hun huis probleemloos zelf verhuren, moet u zich heel erg bewust zijn van de hoeveelheid werk die verhuur met zich mee kan brengen en de eventuele gevaren. Uiteraard betaalt u een makelaar voor zijn werk, maar dit zal zich eenvoudig terugbetalen doordat de makelaar u al het werk uit handen neemt en u behoedt voor problemen. En niet geheel onbelangrijk: de makelaar zorgt dat u het maximale rendement haalt uit uw woning.


Doe net als vele andere tevreden verhuurders voor u; laat HousingXL de verhuur voor u regelen. We kennen de verhuurmarkt op ons duimpje en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij vinden een gedegen huurder voor u en nemen u al het werk, dat bij verhuur komt kijken, uit handen. HousingXL hanteert een gunstig tarief en werkt uiteraard op NO CURE-NO PAY basis!
Benieuwd wat HousingXL voor u kan betekenen? Kijk op www.housingxl.nl of bel ons op
020-2611975 of mail ons via amsterdam@housingxl.nl

 

U kunt ook direct het verhuurformulier invullen, waarna wij geheel vrijblijvend contact met u op nemen.